Consultancy

Geen behoefte aan personeel of een nieuwe baan maar wel behoefte aan ondersteuning, advies of een sparringspartner? Dat kan! Jobtraffic Personeelsdiensten is namelijk het bureau dat het net iets anders doet… Je kunt zowel als werknemer als werkgever bij ons terecht voor een ondersteuning en advies op maat. Onderstaand een aantal voorbeelden van trajecten waarin Jobtraffic de nodige ervaring in heeft opgedaan. Uiteraard denken wij ook graag mee voor andere onderwerpen.


Werkgever

VSO traject

Een medewerker is al geruime tijd in (vaste) dienst. Door omstandigheden zou je als werkgever graag de samenwerking beëindigen. Een Vaststellingsovereenkomst kan een passende oplossing zijn. Een snelle, prettige en veelal voordelige oplossing om de situatie voor beide partijen snel en prettig op te lossen.

Traject zachte landing

Een medewerker met een tijdelijk contract functioneert naar behoren maar helaas is een contractverlenging niet mogelijk. Met traject zachte landing stellen wij een maatwerkpakket samen wat kan bestaan uit het maken van een cv, loopbaanadvies, coaching en begeleiding naar een nieuwe werkgever. Een zeer sociaal traject voor medewerkers die een zachte landing verdienen na hun dienstverband.

Arbeidscontracten

Een arbeidscontract staat vol met artikelen. Welke is nu wel van toepassing en welke niet. Wat is juridisch haalbaar en welke artikelen ben je wellicht vergeten op te nemen. Een goed arbeidscontract is afgestemd op de eigen organisatie en op de functie die de medewerker gaat vervullen.

Vacature afhandeling

Er is een vacature vacant en je wordt (onverwachts) overstelpt met (goede) reacties. Hoe vindt je de juiste kandidaat. En wat doe je met de overige kandidaten? Eigenlijk heb je geen tijd voor een goede en gedegen afwijzing maar dat is wel van essentieel belang.

Advies

Staat het door jou gewenste advies er niet bij maar heb je wel behoefte aan ondersteuning op het gebied van personeel. Wij denken uiteraard graag met je mee.

 Werknemer

Vaststellingsovereenkomst traject

In goed gezamenlijk overleg uit elkaar? Dat kan. Maar wat spreek je allemaal met elkaar af en hoe staat dat op papier?

CV opmaak

Je wilt de arbeidsmarkt op. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat je de beschikking hebt over een passend cv. Een cv die voldoet aan de eisen en wensen van de huidige tijd, die past bij jou en bij de branche waarin jij solliciteert.

Advies Arbeidscontract

Wat staat er allemaal in je arbeidscontract en wat betekend het allemaal? Voor velen is het arbeidscontract iets wat je niet te vaak ziet en volstaat met belangrijke artikelen. Maar waar teken je nu precies voor? Bij twijfel kunnen wij je deze uitleg en een eventueel bijbehorend advies geven.

Loopbaanadvies

Toe aan een nieuwe stap maar geen idee welke kant je op wilt? Hierin kan Jobtraffic je ondersteunen.

 


Kosten

€ 75,00 per uur excl. BTW