Referenties

Ik heb een periode van ongeveer drie maanden vakantiewerk gedaan onder contract van Jobtraffic. Mijn ervaring hierbij is zeer positief. Erik heeft alles netjes en goed geregeld, regelmatig vragen gesteld en krijg zeer snel antwoord. Prettig ook om op een informele manier elkaar te spreken via whatsapp of telefonisch. Nogmaals bedankt voor mij 👍🏼

Jelmer – werkte een aantal maanden via ons bij onze opdrachtgever

Erik is een hele betrokken en enthousiaste man die alles perfect en heel professioneel regelt. Hij heeft me heel goed geholpen met het vinden van een top baan.

Karin – geplaatst middels W&S bij één van onze opdrachtgevers

“Ik heb Jobtraffic (Erik) leren kennen als iemand die verder kijkt dan alleen maar naar je CV. Je wordt niet aan de kant geschoven omdat je ‘net niet binnen het juiste profiel past’. Hij gaat in gesprek met je om te kijken welke persoonlijkheid er achter de cv schuilt. Wat je sterke punten zijn. Bij welk soort bedrijf je zou passen. Bij Erik ben je geen nummer.

Ook tijdens de sollicitatiegesprekken begeleid hij je goed. Geeft aan waar je op moet letten. Hij is eerlijk en dat is iets wat ik erg kan waarderen.

Via Erik ben ik bij mijn huidige werkgever terecht gekomen, en ben er nog steeds super blij mee. Een prima match!

Een aanrader dus om eens met Erik in gesprek te gaan!!”

Esther Schepers – werkt via Jobtraffic bij Intramat in Wierden als Officemanager

“Via jobtraffic heb ik mijn huidige baan gevonden waar ik elke dag met plezier naar toe ga. Erik is iemand die veel kennis  en verstand van zaken heeft. Hij helpt je goed met het voorbereiden van de gesprekken. Het was heel plezierig om met Erik in gesprek te gaan en hij regelt alles top. Zelfs als je al geruime tijd aan het werk bent houd hij zo af en toe contact met je (wat ik als plezierig beschouw).

Ik kan iedereen jobtraffic aanbevelen.

Erik bedankt 👍👍”

Frank van Iersel – geplaatst middels een W&S plaatsing bij Reinders in Almelo

Erik, oftewel “Jobtraffic”, ken ik nu al een aantal jaren. Het is een man met een grote passie en dat is het vinden van een baan voor mensen die het zoeken. Door het netwerk wat Erik heeft moet het al gek gaan wil het niet een keer lukken. In mijn geval heeft hij mij geïntroduceerd bij Wila in Lochem en geloof het of niet, binnen 1 week tekende ik mijn contract bij Wila BV. Ben er nu vanaf 27 februari aan het werk en met veel plezier. Dus zoek je een betrouwbaar en gedreven persoon, benader dan Erik Ekelenkamp van “Jobtraffic”

Gosse Nieuwenhuis – geplaatst middels een W&S plaatsing bij Wila B.V. in Lochem

Erik benaderde mij op LinkedIn. Dat ik wel een interessante kandidaat zou kunnen zijn voor een vacature. Na 15 jaar gewerkt te hebben voor één en dezelfde werkgever was het ook tijd voor mij om verder te kijken.

We hebben samen gekeken wat vooral mijn wensen waren en of deze passen bij de vacature. Hier waren wij het over eens maar helaas het bedrijf wat we voor mij voor ogen hadden helaas niet. Ik had nog een baan dus had geen drukte dat ik wat anders moest. We hebben dan ook rustig verder gekeken wat voor mogelijkheden er nog meer waren. Samen hebben we gekeken naar een vacature waarvan we niet wisten of dit bij mij zou passen. Maar we hebben ons hier open voor opgesteld om ‘gewoon’ eens een kop koffie te gaan drinken en een open gesprek te voeren wat ik kan/ wil en wat zij konden bieden. Na twee fijne gesprekken bij EXPRO engineering ging ik met een contract onder de arm naar huis om dit nogmaals goed na te kijken en samen met Erik nogmaals te bespreken. Nu ben ik één week aan het werk voor EXPRO en heb het goed naar mijn zin.

Het belangrijkste voor mij was dat er vertrouwelijk met mijn CV werd omgegaan en dat deze pas werd opgestuurd naar overleg met mij en niet overal klakkeloos werd gedropt.

Erik bedankt voor je begeleiding!!

Germen Dood – geplaatst middels een W&S plaatsing bij Expro Engineering in Hengelo

Via Jobtraffic ben ik op een werkplek terecht gekomen waar ik het prima naar mijn zin heb. Een paar weken terug heb ik zelfs een jaarcontract kunnen ondertekenen. Jobtraffic is een uitzendbureau die alle zaken prima voor elkaar heeft. Ze helpen je heel goed met de sollicitatie, zodat je goed voorbereid op gesprek gaat. Ook kun je er van uit gaan dat je nooit op je loon hoeft te wachten, dit word altijd keurig op tijd naar je overgemaakt.

Verder is Erik een eerlijke man met veel passie voor zijn werk. Erik, nogmaals bedankt voor alles!

Peter Noordegraaf – werkte via Jobtraffic bij 2Masters in Rijssen en is inmiddels overgenomen.

De persoonlijkheid en korte, directe lijnen is jullie kracht. Ga zo door!

Ian Olthof – Autobedrijf Bie Olthof – Klant middels een Werving&Selectie plaatsing.

Ik heb Erik leren kennen als iemand die bevlogen en enthousiast is maar vooral het beste uit de persoon naar boven wil halen om zodoende een juiste match te vinden bij een eventuele nieuwe werkgever. Erik, bedankt voor de bewezen diensten en goede tips die je hebt gegeven.

Niek Tijink – kandidaat


Wilt u ook een referentie achterlaten op deze pagina?
Vul het onderstaande formulier dan in om het ons te laten weten. Uw e-mailadres blijft privé.