Uitzendbureau Nijverdal Jobtraffic

Jobtraffic Personeelsdiensten is meer dan een uitzendbureau of uitzender.

Jobtraffic Personeelsdiensten is het uitzendbureau dat het net iets anders doet. Met een geheel eigentijdse en zeer persoonlijke benadering van de markt. Jobtraffic hanteert standaard een aantal afwijkende zaken zoals het standaard bellen met elke sollicitant en  Jobtraffic heeft twee openingsavonden.

Jobtraffic is gevestigd in Nijverdal (gemeente Hellendoorn), aan de rand van Twente (Overijssel) verricht Jobtraffic diensten op basis van uitzenden, payroll en werving en selectie (W&S). Daarnaast heeft Jobtraffic zeer speciale en eigentijdse diensten ontwikkeld; Rent-a-Recruiter een concept waarmee je een recruiter kunt inhuren per gesprek of per procedure en Consultancy een dienstverlening waarmee je op een snelle en goedkope manier gebruik kunt maken van de kennis en ervaring van ervaren personeelsdienstverleners op elk gewenst gebied.

jobtraffic-logo-klein-nijverdal

Jobtraffic hanteert voor W&S een uniek afrekenmodel met standaard staffelbedragen die leiden tot een zeer scherpe fee. Een compleet nieuwe benadering van het vroegere wervingspercentage. Uiteraard is deze dienstverlening op basis van no cure-no pay. Hiermee weet je vooraf zeer goed wat een procedure zal kosten en is Jobtraffic meer en meer werkzaam in dienst van de opdrachtgever.

Vanuit Jobtraffic Personeelsdiensten mag je een zeer persoonlijke benadering verwachten voor jou als kandidaat of als werkgever. Elke vacature wordt met een gelijke aandacht bemiddeld en uiteraard staat altijd de mens centraal bij Jobtraffic.

Erik is jaren werkzaam geweest bij Adecco  en Ajilon en heeft hier diverse functie vervult. Onder andere is Erik verantwoordelijk geweest voor de inhouse vestiging bij KLM Engineering & Maintenance. Yvon is al sinds de start van het bedrijf verantwoordelijk voor de administratie. 

Naast de goed bekeken eigen website beschikt Jobtraffic over een eigen social media pagina’s op Linkedin, Facebook en Instagram.

Wil je aan het werk in Nijverdal? Wil je succesvol bemiddeld worden door een professioneel bureau in Nijverdal? Dat kan. Werving & Selectie? Geen probleem. Een combinatie van uitzenden en Werving & Selectie is tevens mogelijk.

Humans are cool! Wij hebben Eye4Talents. Wij zijn de uitzender voor Nijverdal. Wil je werken in Nijverdal? Wij zijn de personeelsdienstverlener / uitzendbureau voor Twente!